Nyitva: H-P: 9.00-17.00      +36 70 560 46 99      info@megerteskozpont.hu      Facebook

Aki segít neked

Gombos R. Roland

Gombos Richárd Roland
Életvidító specialista

Miben tudok neked segíteni?

Javaslatokat teszek, nézőpontokat mutatok, hogy te magad felismerd azokat az érzelmeket, blokkokat, amelyek akadályoznak a mindennapokban teljes megélésében.

Blokkjaid feloldásában segítek, hogy megtaláld a kiegyensúlyozottságot, az egészséget, a boldogságot, és a létezés békéjét életedben. 

6 alkalmas önismereti csoport

Mire számíthatsz az "OTTHON a testben" című mozgásos csoportfoglalkozás 6 alkalma alatt?

Ez alatt a 6 alkalom alatt egy teljesen biztonságos térben megtapasztalhasd a saját igazságod és az ebből születő belső egyensúlyod.

 

Tudnivalók

Létszám: 6 - 16 fő
Indul: 2020. január 24.
Alkalmak: 6 alkalom (2020.01.24, 2020.01.31, 2020.02.07, 2020.02.14, 2020.02.21, 2020.02.28, 2020.03.06)
Időpont: péntek: 18:00-22:00
Helyszín: WelcOMe Jóga- és Táncstúdió (9700 Szombathely, Bocskai krt. 8.)
Vezeti:
Dohandi Viktória - Szomatikus mozgás,- és tánc instruktor - +36 70 216 42 50
Gombos Richárd Roland - Életvidító tréner - +36 70 560 46 99

Feldolgozásra váró témáink

1. alkalom - Mi segít a jelenLét kultiválásában?

A JelenLÉT 4 fontos kulcsával, valamint  a 4 orientációval “dolgozunk”, mozdulunk, táncolunk.


2. alkalom - Az 5 alap érzékeink felébresztése, stimulálása

Érzékeink felébresztése, aktiválása elengedhetetlen, hiszen a szenzorainkon keresztül érzékeljük e földi életünket, a testünkkel és a környezetünkkel való kapcsolatunkat.

Amit folyamatosan fejleszthetünk, az az érzékenység és a fogékonyság, és ez lehet az érzékenység egyik módja a nyitottságnak a mindennapi életben; hogyan fogadom mind azt ami engem körülvesz és hogyan tudom kifejezni a lelkem, úgy hogy közben tudatában maradok annak, ami körülöttem van.

3. alkalom - Mozgás kreativitásunk felfedezése és stimulálása

Szabad játék avagy Free Play; improvizáció az életben és a művészetben - 8 szakaszos folyamat:

 • Összekapcsol a mozgás kreativitás felfedezésének és stimulálásának érzékével.
 • Be integrálja a testet-elmét-érzelmeket-lelket, a különböző mozgás kreativitások letrehozásának folyamatába.    - - - Kibővíti a mozgás lehetőségeid az által, hogy megtanítja hogyan hallgasd a zenét hogyan szakítsd meg a mozgási     szokásokat, és érzelmeket hozunk be.
 • Ahogy a mozgás kreativitásod fejleszted úgy alkotobb, kreatívabb leszel.

4. alkalom - Yin & Yang EGYSÉGE - Különböző mozgásformák harmóniája

Ez az egyedülállóan vegyes mozgásforma segít, hogy harmóniában, egyensúlyban legyen a nőies energia a férfiassal. Összekeverve számos különböző mozgásvilágot lehetőségünk nyílik, hogy felfedezzük és kifejezzük a fizikális, emocionális és spirituális létezésünk különböző aspektusait.

5. alkalom - A Test mint művészet: Mi az ami igaz számodra?

Vertikális, horizontális, forgó vagy rotációs mozgás, mozdulatok. A mozgástartomány teljes kihasználása. Amikor a testünk egy élő hangszerré válik - Egyéni és együttes kreatív tánc-költészet. Mi az ami igaz számodra? - Önkifejezés, a Szív ösvénye.
Tapasztalásaink, hogy abban a pillanatban, ahogy mozdulni kezdünk, hozzásférésünk ahhoz, ami számunkra igaz, amit jelenleg érzünk, az túl megy mindenen, és ha ezt a gyakorlatot be tudjuk hozni a mindennapi életünkben, ez támogatni fogjak a fejlődésünket és boldogságunkat.

6. alkalom - Középpont és kiterjedés - Mozgás a belső és a külső világ között

Elmélyülés önmagunkban és a világ kifejezésének felfedezéséhez vezető út.

 

A folyamatban alkalmazott módszerek

 • Egyéni, páros-hármas gyakorlatok    
 • érintés
 • relaxáció, légzéstechnikák
 • hangadás    nevetés
 • szabad, funkcionális, szomatikus, néha “koreografált” mozgás-, és tánc-vizualizáció
 • zene


Zárt csoport

Az alkalmak egymásra épülnek.
A bemutató óra után arra kérünk, döntsd el, hogy elköteleződsz-e a csoportban, és végig velünk tartasz!
Ez fontos az elmélyülés és egymás iránti bizalom miatt!
 

Részvételi díj

Részvételi díj: 71.400 Ft (a regisztrációs díj befizetése, a megadott határidő lejárta után)
Részletfizetés: 3 részletben - 1. regisztrációs díj, a 2. a 2. alkalom előtt 23.800 Ft, 3. a 4. alkalom előtt 23.800 Ft

Regisztrációs díj: 23.600 Ft
(a helyedet ezzel biztosítod)

Korán kelő kedvezmény (-19% kedvezmény): 58.000 Ft
(egy összegben, a megadott határidő belüli befizetés esetén)
Korán kelő részletfizetés: 2 részletben - 1. regisztrációs díj, a 2. a 3. alkalom előtt 34.400 Ft

Fizetési határidő: Az eseménynél megadott dátumig a szabad helyek függvényében.

 

Lemondási feltételek

Egy héttel az esemény kezdete előtti időpontig történő írásos lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre. A foglalkozás indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget.

Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a szervező személy, illetve a Megértés-Cselekvés Központ jóváhagyásától függ.

Amennyiben a Lélekvidító Benső Műhely a szervező illetve a Megértés Cselekvés Központ által kerül lemondásra, a Lélekvidító Benső Műhely teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, de továbbra is rész kívánsz venni a lélekvidító műhelyen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük.

Az eseményre való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Együttműködésed és megértésed hálásan köszönöm!

 

Fizetési opciók

 1. Banki átutalás
  A részvételi díjat banki átutalás útján rendezheted vagy OTP Bank-nál vezetett számlámra személyesen befizetheted.
  Számlaszám:
  Gombos Richárd Roland
  11773470-00853619-00000000

 2. Készpénz (személyesen befizetés)
  A részvételi díjat személyesen, készpénzzel fizetheted ki a Megértés Cselekvés központban.
  Cím: 9700 Szombathely, Diófa utca 4.
  Nyitva: H-P 9.00-18.00 h
Ricsit mindenkinek csak ajánlani tudom, aki boldogabb életet szeretne. Árad belőle a szeretet és a segítőkészség. Látni a szemeiben az együttérzés örömét, amikor rájövünk, mi miért történik életünkben. Több problémámat is megoldott, amivel évek óta küzködtem. Depresszió, alkohol, érzelmi függőség...Különböző technikákat javasolt, hogyan fogadjam el, és szeressem önmagam. És működik! Sokkal mosolygósabbak a napjaim. Minden talalkozás, beszélgetes után többnek érzem magam. Hatalmas változáson mentem keresztül pár hét alatt a segítségével.  Örök hála és köszönet neki! R. Brigitta...
 Egy hosszú önismereti munka során jutottam el egy ismerős ajánlására Ricsihez.Bevallom, az általa használt módszerek kipróbálásán túl arra is nagyon kíváncsi voltam, hogyan tudnak működni a \"férfi-energiák\" egy lelki gyógyító személyében.Nos, a benyomásaim első perctől fogva nagyon pozitívak voltak és nagyfokú bizalmat éreztem, mert Ricsi nagy empátiával és odafigyeléssel foglalkozott a problémáimmal. A hipnózis terápiát csak ajánlani tudom, a módszer képes a jelenben cipelt problémáink a mélységes múltban való okainak megmutatására.Lenyűgözőnek találtam egy másik terápiás alkalommal a felrajzolt családfa és a családban előforduló súlyos betegségek alapján a családtagokban meghúzódó mély lelki mozgatórugók és ös...
A mindennapok sok megpróbáltatás elé állítottak egy nem éppen önbizalommal, félelemmel teli emberként. A terápia mindenre magyarázatot adott, megértettem, hogy ebben a történetben miért úgy és miért akkor voltak mélypontok. Megmutatta számomra, hogy nem kell mindenért magamat hibáztatni és felelőssé tenni. Az életben minden van valamiért, tehát azt is megtanultam, hogy véletlenek bizony nincsenek! Nekem nagyon sokat adott az a tartalmas beszélgetés egy olyan terapeutával, mint Richárd! Én mindenkinek csak ajánlani tudom Őt! Személyisége magával ragadó, olyan kisugárzással rendelkezik, ami már önmagában is gyógyító erejű, párosítva a terápiával és természetesen a hipnózissal. Számomra ma már csak a jelen létezik, a múltat lezárta...
\"Lenyűgözőnek és hatalmas dolognak tartom, hogy már az első alkalom mekkora felismeréseket és Aha! érzéseket okozott. Sikerült megértenem és túljutnom azokon a múltbéli történéseken, amik kihatottak a jelenemre, és megoldhatatlannak tűnő feladatként álltak előttem. Az első beszélgetés óta 7 hónap telt el, és az életem teljesen megváltozott. A hipnózis segített olyan dolgokra is rávilágítani, amiről nem is sejtettem, hogy esetleg akadályozhatja egy kiegyensúlyozott, boldog élet lehetőségét. Falakat lehet vele áttörni, ami után az ember elindulhat a fejlődés útján. Rendkívül hálás vagyok Ricsinek, mert az ő tudása, személyisége, és osztatlan figyelme nélkül soha nem tudtam volna ilyen rövid idő alatt ekkora pozitív irányú ...
\"A beszélgetések által sokkal jobban megismertem saját magamat, motivációimat, megszűnt bennem a harag, és abbahagytam mások hibáztatását. Az Én életemért Én vállalom a felelősséget. Alapvetően nem szívesen adom ki magam másoknak, azonban Ricsinél szinte rögtön megnyíltam. Személyiségével meghitt, szeretetteljes hangulatot teremt, melyben az emlékek átbeszélése, új szemszögből való megvilágítása, és megértése során teljes szívből lehet sírni és nevetni. A felismerések Aha! érzéseinek hatására mindent tudni akartam. Tanulni, megérteni, elfogadni, fejlődni.  Nagybetűs élmény a közös munka egy szakmailag és emberileg is nagyszerű terapeutával.\"L. Adél...
\"Ricsit a fogyási nehézségeim kapcsán kerestem fel! Hipnózis céljából, mert megszerettem volna érteni saját magam miért ragaszkodom a kilóimhoz! Amikor először találkoztam Ricsivel, egy jó érzés fogott el, éreztem, hogy megbízhatom benne és segíteni akar nekem! Elmesélte milyen tapasztalatokkal rendelkezik és hogyan tud nekem segíteni!A találkozások folyamán rávilágított bizonyos pontokra az életemben amit saját magam nem akartam elismerni vagy nem vettem észre, ezzel is segítette gyógyulásomat! Úgy érzem sikerült megtalálnom a konzultációk végével a harmóniát önmagammal és a bánat evések és evési rohamok megszűntek!Elkezdtem újra sportolni! A folyamatban elkezdtem megtalálni újra önmagam! Mindenkinek csak ajánlani tudom! A hipn...
 \"Nagyon sok ember életében történhetnek olyan események, amelyek elengedéséhez segítségre van szüksége. Ehhez először is az kell, hogy az ember beismerje, hogy bajban van. Be kell látnia, hogy egyedül nem tud megbirkózni a múlttal, és a múltból nem tud megérkezni a jelenbe, mert az itt és mostban éljük az életünket. Sokan leragadtunk valahol, valamelyik eseménynél a múltban, ahonnan el kell szakadnunk. Nekem ebben segített a hipnoterápia, illetve Roland. Féltem tőle, nem tudtam mire számíthatok. Nehezen szántam rá magam, de a \"kezelés\" után szó szerint újjászületve megtaláltam önmagam, kitűztem a jövőre vonatkozó céljaim és gőzerővel élem az életem!\"S. Edina...
Testi tüneteink üzenete - GNM Bio-logikaSzervrendszereinkre épülő 9 x 1 napos képzés Emésztés-Kiválasztás-Keringés-Mozgás-Légzés-Ivarszervek-Érzékszervek-Hormonrendszer tematikában...
Megértő-Együttműködő Kommunikáció (MEK) I-IIMegértő, együttműködő kommunikáció elsajátítása, fejlesztése 2 x 2 napos kommunikációs tréning 4-9 fő részére...
Én-felismerés (megértés)6 x 8 óra önismereti munka BENSŐ GYERMEK-éneddel Születés - Család - Rendszerek - Kommunikáció - Bőség - Érett felnőtt tematikával...
Lélekvidító Benső Műhely Önismeret, öngyógyítás, test-tudatosság - Intenzív, mozgásos, önismereti csoportos 6-9 alkalmas műhely...
Vélemények\"Mit mondhat az ember egy klienséről, aki hosszú éves, gyerekkorából hozott gondokat old meg, majd 360%-ot változtat életén, folytatva azt, hogy hipnoterapeuta kollégám lesz, és végül barátom. És Richárd itt nem állt meg. Folyamatosan tanul, fejlődik egy tiszta lelkű kiegyensúlyozott ezoterikus, energia és lélek gyógyító lett. Aki segíti az embertársait, hogy ugyanazon vagy hasonló változásokon vezesse keresztül őket, életük és egészségük javulásában.Őszinte szívvel, tisztelettel ajánlom szolgáltatásait és büszke vagyok, hogy barátom, kollégám évek óta.\"Kun Attila CCHt., Direktor Magyar Hipnózis Akadémiahttp://www.magyarhipnozisakademia.com/...